duminică, 16 decembrie 2012

La multi ani mieee :)

   Acum cateva ierni bune pe aceasta data intre 9:30 si 10 dimineata am aparut eu pe lume( si ca un secret asa, cam la ora asta imi place sa ma trezesc dimineata cand pot :) ).
   Asa ca azi am avut musafiri, familia mea frumoasa,mi-au urat si mi-au cantat toti La multi ani! ( partea mea preferata). Deci trebuia sa ma pregatesc un pic pentru ei, desi nu sunt deloc pretentiosi si le place orice gatesc/coc, totusi am facut un tort suuuper bun pentru noi toti.


   Maine va dau mai multe detalii despre cum l-am facut si cel mai important reteta. Haideti sa va dau si o poza de mai aproape, doar asa sa va tachinez :P.


   Si aici e printesa mea care in timp ce imi canta La multi ani nu a mai avut rabdare si a furat o floricica de pe tort :).


Va doresc o noapte linistita alaturi de cei dragi!

6 comentarii:

  1. La multi ani! Felicitari pentru tort(si pentru aniversare)! Imi plac retetele tale, am si probat cateva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mariana iti multumesc frumos de urare. Ma bucur ca iti plac retetele mele, asta este si scopul meu sa probeze cat mai multa lume din bunatatile mele :).

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani! Sanatate si numai bine in noul an.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da , frumos tort cred ca si foarte gustos . Sincer as fi vrut sa gust din el dar...din pacate nu am fost invitata...Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere