duminică, 10 iunie 2012

Cum il fac pe Fulger Mcqueen

   Dupa experienta acumulata din realizarea a 3 torturi ce il au in prim plan pe indragitul Fulger, m-am gandit sa va arat pas cu pas cum il fac pe Mcqueen, ar fii o ocazie buna sa experimentati si voi pentru piticii vostri, va garantez ca vor fi foarte incantati!
 

   Sa incepem. Coaceti un blat la alegerea voastra si pregatiti ce umplutura doriti. Apoi decupam masina cam asa. Sper sa intelegeti din poze, este chiar usor odata ce te inveti.


Asa sa va faceti o idee.


Urmeaza sa taiati masina in doua pentru a  o putea umple cu crema.


   De fiecare data cand fac un tort etajat, pregatesc un carton( mai mic decat etajul) invelit in folie de aluminiu si il asez sub etaj, asta dupa ce in blatul de baza am infipt niste bete de frigarui taiate la nivel, si totul pentru ca etajul sa nu se scufunde in baza tortului. Ce e sigur, e sigur, nu?


   Acum insiropam prima parte a masinii si o umplem cu crema si fructe.


   Urmeaza cea de-a doua parte a masinii, si restul elementelor pe care le imbracati frumos cu crema incercand sa respectati cat puteti de bine forma lui Fulger. Din pacate fazele acestea am uitat sa le mai pozez, pur si simplu eram prea concentrata. Dar v-ati prins de smecherie, nu?




   Acum urmeaza sa-l imbracati pe Fulger, ii este totusi cam frig :)), cum va dicteaza imaginatia respectand totusi originalul.

Sper sa va fie de folos!

2 comentarii: