Pentru masa noastra rapida avem nevoie de:
- 2 conserve de fasole alba
- 5 catei usturoi
- 3 linguri ulei
- 1 lingurita rozmarin
- 1 lingurita ghimbir proaspat razuit
- sare, piper
- patrunjel proaspat
Desfacem conservele si scurgem fasolea de lichid. Curatam usturoiul si il feliem subtire, dar nu foarte. Punem intr-o oala pe foc potrivit uleiul si usturoiul deodata. Facem asa deoarece nu vrem sa ardem usturoiul, ci vrem ca uleiul sa-i ia aroma minunata si sa-l gateasca usor. Dupa cateva secunde adaugati si rozmarinul.
Mai lasam maxim un minut, sa nu ardeti usturoiul ca apoi este amar. Adaugati fasolea si asezonati cu sare si piper.
Ei cum vi se pare? Asa-i ca e usor, dar sa vedeti ce gustos este. Se poate servi cu fripturica buna sau un gratar apetisant, alaturi de o salata sanatoasa de sezon.
Pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu